Avanos’ta Milli Birlik Yürüyüşü Yapıldı

Avanos’ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi.

Hükümet Konağı önünde başlayan yürüyüşte taşınan 150 metrelik dev bayrağın tarihi Taş Köprü üzerinden geçişi sırasında muhteşem görüntüler oluştu.

Yürüyüşe Avanos Kaymakamı Muhammet Sait Baytok Avanos eski Kaymakamı Mustafa Eldivan, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Partileri temsilcileri, belde belediye başkanları, muhtarlar, Sivil Toplum Örgütlerinin yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Katılım için gün boyu duyurular yapıldı.

Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları anlatarak o günü yeniden hatırlattı. Birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Katılımcılara teşekkürlerini iletti.