Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’ın Katılımı ile Muhtarlar Toplantısı

Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş’ın başkanlığında, Avanos ilçe, köy ve belde muhtarları ile istişare toplantısı yapıldı.

Belediyesi Toplantı Salonunda, Avanos Kaymakamlığı tarafından organize edilen toplantıya, Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, Avanos Kaymakam Vekilimiz Muhammet Sait Baytok, Avanos Belediye Başkanımız İsmet İnce, İlçe Jandarma Komutanımız Onur Güven, Belde Belediye Başkanları, kurum şube amirleri ile çok sayıda merkez ve ilçe mahalle muhtarları katıldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Kaymakam Sayın Muhammed Sait Baytok muhtarların istek, şikayet ve sorunlarını dinledi.

Toplantıda ağır ve uzun bir kış döneminden çıkıldığından ilçe ve köylerin durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda muhtarların istek, talep ve sorunları dinlenirken yapılan hizmetler değerlendirildi.

Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, kaymakamlıklar, belediyeler, muhtarlıklar ve il özel idaresi arasındaki iletişimin ve dayanışmanın önemli olduğunu vurguladı.