Müzik Eğitimi Yayınları'nın organize ettiği ülkemizin çeşitli şehirlerinden 10 farklı koronun katılım sağladığı "7.Uluslararası Türk Müziği Korolar Festivali" Konseri Amfi Tiyatro'da Avanoslu müzik severlerin katılımı ile gerçekleşti.

Avanos Belediye Başkan Vekilimiz Ertaş Yurtyapan ve kıymetli eşininde katılım sağladığı konserde korolar birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdiler. Konserde emekleri geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Cuma akşamı da devam edecek konsere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.