Tarih boyunca Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yönelik yapılan alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamadı ulaşamayacaktır.

Aziz Türk Milleti dün ve bugün olduğu gibi hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ile asil milletimizin destekleriyle ülkemizin birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadeleden asla taviz vermeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz’un yıl dönümünde; bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kalpleri iman ve ülke sevgisiyle vatan, millet, bayrak, istiklal ve bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 15 Temmuz dâhil tüm şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mustafa Kenan Sarıtaş
Avanos Belediye Başkanı