15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı Cumhuriyet Meydanında büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı İlçemiz Cumhuriyet Meydanında büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, İlçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı, ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla saat 20:30 de başlayan akşam programı; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayarak Kur’an-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi ve konuşmalar ile devam etti.

Elli kişilik gruplar halinde demokrasi nöbeti tutulması ve gece okunacak selalar ile anma etkinlikleri sona erecek.

Şanlı geçmişinde olduğu gibi 15 Temmuz’da da kutlu bir destan yazan aziz milletimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.