Belediye Başkanımız Avanos Kaymakamı olarak atanan ve bugün ilçemizde görevine başlayan Sayın Osman Bilici’yi makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Avanos Kaymakamı olarak atanan ve bugün ilçemizde görevine başlayan Sayın Osman Bilici’yi makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan SARITAŞ beraberindeki Belediye Meclis Üyelerimizden Milliyetçi Hareket Partisi grubu ile birlikte, Kaymakamımız Sayın Osman BİLİCİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında bir süre karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından Kaymakamımız, Belediye Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip; çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Avanos Kaymakamamız Sayın Osman Bilici’ye hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor; görevinde başarılar diliyoruz.