Belediye Başkanımız Ayhanlar İlkokulu Tarafından Hazırlanan Yıl Sonu Etkinliğine Katılım Sağladı.

Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Kenan Sarıtaş, Ayhanlar İlkokulu tarafından hazırlanan yıl sonu etkinliğine katılım sağladı.

Bölge protokolünün de katıldığı etkinlikte; çocukların yaptığı ebru sanatına ait çalışmaların sergisi ve çanak yapım gösterisi yer aldı.

Belediye Başkanımızın da ebru sanatını deneyimlediği keyifli programı hazırlayan Ayhanlar İlkokulu’nun değerli öğrencileri ve öğretmenlerine nazik davetleri için teşekkür ediyor; şimdiden iyi tatiller diliyoruz.