Belediye Başkanımız, Diyarbakır Vali Yardımcılığına atanan Avanos Kaymakamımız Aziz Gölbaşı için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, ilçe protokolümüz ve eşleri ile birlikte yaklaşık bir yıldır ilçemizde Avanos Kaymakamı olarak görev yapan ve geçtiğimiz hafta Diyarbakır Vali Yardımcılığına atanan Aziz Gölbaşı için düzenlenen veda yemeğine katılım sağladılar.

Sn. Gölbaşı’na ilçemize verdiği hizmetler için teşekkür ediyor; yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.