Belediye Başkanımız, Enerji nakil hatlarının kaldırılacağına yönelik resmi yazıyı elden teslim aldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş ,Belediye Meclis Üyemiz Vedat Elma ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz Mustafa Tolga Bostancı ile birlikte; İlçe merkezimizden geçen fider-9 ve fider-4 elektrik hatlarının kaldırılarak daha verimli imar planı çalışmaları yapılabilmesi için TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bora Ülker ve Varlık Yönetimi Daire Başkanı Hüseyin Elbek’i makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaret neticesinde ilçe merkezimizden geçen söz konusu enerji nakil hatlarının kaldırılacağına yönelik resmi yazı Belediye Başkanımıza elden teslim edilmiştir.

Nazik karşılamaları ve kıymetli destekleri için Sn. Ülker ve Sn. Elbek’e teşekkür ediyoruz. Avanos’umuzun geleceği için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.