Belediye Başkanımız Hacı Nuri Bey Konağı’nda faaliyet gösteren Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, ilçemiz Hacı Nuri Bey Konağı’nda faaliyet gösteren Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’ni ziyaret ederek, Muharrem Ayı münasebetiyle müze personelleri tarafından ikram edilen aşureyi tattı.

Müzede yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan başkanımız, müze personelleri ile sohbet etti.

Nazik davetleri ve ikramları için kendilerine teşekkür ediyoruz.