Belediye Başkanımız, hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, İmar ve Fen İşleri Müdürümüz Mustafa Tolga Bostancı ve İlçemizin kıymetli esnaflarından Şaban Topuz ile birlikte hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette ilçemiz yerleşim sınırları içerisinde bulunan taşkın önleme projesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Sn. Gizligider'e ilçemiz ve şahsımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.