Belediye Başkanımız iş sahaları ile sanayide bulunan depoları, itfaiye garajını, marangoz ve demir atölyelerini kontrol etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, İmar ve Şehircilik Müdürümüz Mustafa Tolga Bostancı ile birlikte; İlçe merkezimizde gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ayrıca belediyemize ait sanayide bulunan depoları, itfaiye garajını, marangoz ve demir atölyelerini kontrol etti.

İlçemiz genelinde devam eden tüm çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız, vatandaşlarla ve esnaflarla da sohbet ederek; onların görüş ve önerilerini dinledi.

Canla, başla Avanos’umuz için çalışmaya devam ediyoruz.