Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, MHP TBMM Grup Başkan Vekili ve Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç’la birlikte yeni Hükümet Konağı’nın temel atma çalışmalarını yerinde incelediler.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, MHP TBMM Grup Başkan Vekili ve Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç’la birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı binasının arkasındaki arazide yapımı başlayan yeni Hükümet Konağı’nın temel atma çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Avanos için yapılan tüm çalışmaları var gücümüzle destekliyor, halkımız adına yakınen takip ediyoruz.