Belediye Başkanımız, Nevşehir Milletvekilimiz Süleyman Özgün’ü Türkiye Büyük Millet Meclisinde makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, Belediye Meclis üyemiz Av. Vedat Elma ve Milliyetçi Hareket Partisi Avanos İlçe Başkanımız Alparslan Atasoy ile birlikte Ak Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün’ü Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret ettiler.

Avanos’umuzun genel sorunları ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında görüşmelerin yapıldığı ziyarette, Sayın vekilimize gösterdikleri ilgi ve nazik kabulleri için teşekkür ederiz.