Belediye Başkanımız, Nevşehir Milletvekilimiz ve TBMM Grup Başkan Vekili Filiz Kılıç ve Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir belde ve ilçe Belediye Başkanları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

Avanos Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, Nevşehir Milletvekilimiz ve TBMM Grup Başkan Vekili Filiz Kılıç ve Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir belde ve ilçe Belediye Başkanları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

İlçemizin ve bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda Bakan Kurum’dan taleplerde bulunulan görüşme; ilerleyen günlerde halkımıza verilecek müjdelerle sona erdi.

Bakanımız Murat Kurum’a ve Milletvekilimiz Filiz Kılıç’a Avanos Belediyesi ve Avanos halkı adına çok teşekkür ediyoruz.