Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Görevlileri Belediye Başkanımızı Ziyaret Ettiler.

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü uygulamalı derslerinden "CRP 2003 Planning Studio" ikinci sınıf şehir planlama stüdyosu kapsamında Öğretim Görevlileri, Prof. Dr. Özge Yalçıner ERCOŞKUN, Prof. Dr. Hülagül KAPLAN, Öğr. Gör. Dr. Ali Burak ASLAN, Öğr. Gör. Gamze Özer, Öğr. Gör. Mehmet Nazım ÖZER, Öğr. Gör. Menekşe TAŞTAN ve Arş. Gör. Tutku Gizem YAZICI Belediye Başkanımız Mustafa Kenan SARITAŞ'ı makamında ziyaret ettiler.

Kendilerine nazik ziyaretleri hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.