Hafta içi hafta sonu demeden; gece gündüz gözetmeden belediye yönetimi olarak kesintisiz çalışıyoruz.

Dün kıymetli hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Ebubekir Gizligider ve heyeti ile Kızılırmak taşkın sahasında gerçekleştirdiğimiz incelemeler üzerine istişarelerde bulunduk.

Avanos en büyük sevdamız ve hiç durmadan onun için çabalıyoruz. Bize destek olan değerli hemşehrilerimize; kendilerine hizmet için yola çıktığımız Avanos’umuzun güzel halkına saygı ve sevgilerimizle.

Mustafa Kenan Sarıtaş
Avanos Belediye Başkanı