Halkımıza Duyurulur

"Teşekkürler Avanos'um"

Değerli Hemşehrilerim, Desteklerinizle layık görüldüğümüz bu kıymetli görev için seçimlerden bu yana her yerden mesajlar atarak, ziyaret ederek göstermiş olduğunuz yoğun ilgi, teveccüh ve tebrikleriniz için tüm kalbimle teşekkür ederim.

Lakin Avanos'umuza hizmet adına girdiğimiz yoğun tempo nedeniyle her biri birbirinden değerli ziyaretlerinize, mesajlarınıza ve aramalarınıza tek tek karşılık vermem ve dönüş yapmam mümkün olamamakta.

Bu süreçte verdiğiniz desteği, gösterdiğiniz sevgiyi bildiğimden ve bunları sonsuz gururla, mutlulukla karşıladığımdan emin olun.

Hizmet gereği ve yoğun iş programımız sebebiyle artık bireysel randevu ve ziyaretleri çarşamba günleri saat 11:00 • 17:00 saatleri arasında kabul etmek zorunda kalıyoruz.

Desteğiniz, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyor; saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Mustafa Kenan SARITAŞ

Avanos Belediye Başkanı