Hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider ilçemizi ziyaret etti.

Hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn.Ebubekir Gizligider bugün ilçemizi ziyaret ederek; Avanos Kaymakamı Sn.Osman Bilici, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Sn Ali Kemikkıran, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Sn.Emre Çalışkan ve Sn.Süleyman Özgün, DSİ 12. Bölge Müdürü Sn.Rahmi Şahin, MHP ve Ak Parti İl Genel Meclis üyelerimiz, MHP ve Ak Parti Belediye Meclis Üyelerimiz ve Avanos MHP Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Kızılırmak nehri taşkın kontrol projesi kapsamında Kızılırmak kenarında incelemelerde bulunduk.

Kıymetli hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Gizligider’e ve tüm Milletvekillerimize, DSİ 12. Bölge Müdürü Sn.Rahmi Şahin'e ilçemize gösterdikleri ilgi ve destekler için teşekkür ediyorum.

Mustafa Kenan Sarıtaş
Avanos Belediye Başkanı