Köybağı Kapalı Sistem Sulama Derneği’nin ilk bilgilendirme, görüş ve öneri toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş başkanlığında Köybağı Kapalı Sistem Sulama Derneği’nin ilk bilgilendirme ,görüş ve öneri toplantısı bugün Avanos Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Dernek Yönetim Kurulu ve Köybağı'nda bağı, bahçesi olan vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda görüş ve öneriler değerlendirildi. Uzun zamandır gündem oluşturan Köybağı mevkii sulama sorununu, ortak akıl ve görüş çerçevesinde çözmek için yola çıktığımız bu süreçte toplantıya katılan ve önerileri ile destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Avanos’umuzun her noktası için durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.