Nevşehir Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Filiz Kılıç ile birlikte restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Taş Köprü’müzün çalışmalarını yerinde inceledik.

Bugün Nevşehir Milletvekilimiz MHP Grup Başkan Vekili Filiz Kılıç, MHP Avanos İlçe Başkanımız Alparslan Atasoy, İl Genel Meclisi Üyemiz Murat Öztürk, Belediye Başkan Yardımcımız Adnan Karadağ ile birlikte restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Taş Köprü’müzün çalışmalarını yerinde inceledik.

Avanos Belediyesi olarak katkı ve desteklerimizi var gücüyle sunduğumuz tadilat çalışmalarını; sıklıkla ve yerinde halkımız adına takip ediyoruz.

Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın mağduriyetini biliyor; bunları en aza indirmek ve köprümüze bir an önce kavuşmak adına elimizden geleni yapıyoruz.

Tarihi Taş Köprü’nün restorasyon sürecinde desteklerini sunan ve emeği geçen herkese şahsım ve Avanos halkı adına teşekkür ediyorum.

Tüm güçleriyle hızla çalışan emekçi kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.

Mustafa Kenan Sarıtaş
Avanos Belediye Başkanı