Nevşehir Valisi Sn. Ali Fidan Belediye Başkanımızı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Nevşehir Valisi Sn. Ali Fidan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Kenan Sarıtaş’ı makamında ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarete İl ve İlçe protokol üyeleri ile MHP İlçe teşkilat üyeleri katıldı.

Ziyaret sonrası belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen 31 Mart Mahallî İdareler seçimlerinde Avanos’un mahalle ve köylerinden seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısına katıldılar.