Ordu İl Jandarma Komutanlığı Emrinde Görevli J. Asb. Çvş. Mehmet Fatih Çangır Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve Milletimize başsağlığı diliyorum.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli J.Asb.Çvş. Mehmet Fatih Çangır yol emniyet ve kontrol görevini icra ettiği esnada motosiklet çarpması sonucu yaralanmış kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Kahraman Jandarmamıza Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve Milletimize başsağlığı diliyorum.

Mustafa Kenan Sarıtaş
Avanos Belediye Başkanı