Tarihi Taş Köprü’müze Kavuşmaya Az kaldı! Tarihi Taş Köprü’müzün Çelik Bağlantılarının Montajına Başlandı.

Tarihi Taş Köprü’müze Kavuşmaya Az kaldı!

Restorasyon çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Tarihi Taş Köprü’müzün Ankara’da yapılan çelik bağlantıları bugün itibariyle ilçemize ulaştı. Montaj çalışmalarına başlanan çelik konstrüksiyon montajı ile köprümüzün restorasyon sürecinin sonuna yaklaşmış oluyoruz.

Tüm gelişmeleri ve çalışmaları yakından takip eden MHP TBMM Grup Başkanvekili, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş köprümüzün restorasyon çalışmalarını yerinde incelediler.

Köprümüze kavuşmak için tüm süreci halkımız adına yakından takip ediyor; bir an önce köprümüzün hizmete açılması için gün sayıyoruz.