Türk halkına bu muhteşem duyguları yaşatan, 85 milyonu tek yürek yapan birbirinden yetenekli evlatlarımıza yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyoruz.

Milli takımımızın Euro2024 Avrupa Futbol Şampiyonasındaki Türkiye- Hollanda karşılaşmasını, kıymetli hemşehrimiz MHP Grup Başkan Vekili ve Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve tüm değerli Avanoslularla coşkuyla, tek yürek izledik.

Bizim çocuklarımız, bizim şampiyonlarımız.

Tebrikler BizimÇocuklar, Tebrikler Türkiye

Mustafa Kenan Sarıtaş