Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili ve Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş ,Belediye Meclis Üyemiz Vedat Elma ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz Mustafa Tolga Bostancı ile birlikte; Avanos’un problemlerinin çözümü ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili ve Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr.Filiz Kılıç ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Nazik karşılamaları ve Avanos’umuza verdiği destekler için Sayın Vekilimize teşekkür ediyor; saygılarımızı sunuyoruz.