Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Genç, Ürgüp Şoförler Odası Başkanı Şaban Ulusoy, Ürgüp Esnaf ve Sanakarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Mumcu Belediye Başkanımız'ı ziyaret ettiler.

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Genç, Ürgüp Şoförler Odası Başkanı Şaban Ulusoy, Ürgüp Esnaf ve Sanakarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Mumcu Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş'ı makamında ziyaret ettiler, nazik ziyaretleri hoş sohbetleri için misafirlerimize teşekkür ederiz.