Yeni Hükümet Konağımızın Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi. Avanos'umuza Hayırlı Olsun.

Avanos’umuza Hayırlı Olsun!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih KACIR, ilçemizde düzenlenen Avanos Hükümet Konağı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Temel Atma Törenine katıldı.

Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih KACIR'ın yanı sıra, Nevşehir Valisi Sn. Ali FİDAN, MHP TBMM Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekili Prof.Dr. Sn. Filiz KILIÇ, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Sn. Emre ÇALIŞKAN, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Sn. Süleyman ÖZGÜN, Avanos Kaymakamı Sn. Osman BİLİCİ, Avanos Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Kenan SARITAŞ, Belde Belediye Başkanları ile İl, İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Avanos’umuzda uzun zamandır beklenen ve birçok kamu kurumunu çatısı altında toplayarak hizmette büyük kolaylık sağlayacak Avanos Yeni Hükümet Konağı’mız, temel atma töreninin ardından mümkün olan en kısa zamanda faaliyete geçecek. Tüm kurumlarımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor; projesinden yapımına kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.